Slagerij Arbouw

Slagerij Arbouw

Slagerij Arbouw is al meer dan dertig jaar een begrip in Voorschoten. En dat is niet voor niets! Het scharrelvlees is van ongekende kwaliteit en de slagerij heeft een geweldige naam opgebouwd met haar vele eigen producten.

Een steeds groter worden klantenkring herkent de honderd procent biologische topproducten. De klanten komen dan ook van heinde en verre naar de slagerij aan de Schoolstraat.

Reden voor Arbouw om binnenkort een eigen webwinkel te openen. Coen Arbouw: ‘Een webwinkel is voor mensen die ver weg wonen een uitkomst, maar we hebben zeker ook gedacht aan degenen in de directe omgeving die minder mobiel zijn.’

Assortiment

Naast het gangbare scharrelvlees worden er in de winkel vele delicatessen verkocht, zoals Italiaanse en Spaanse hammen en worstjes en vlees van het bekende Black Angus rund. Ook kan de klant terecht voor verschillende soorten wijnen.

De slager maakt dagelijks verse maaltijden, die uiteraard met biologische groenten zijn bereid. Een bijkomend voordeel is dat deze aan huis kunnen worden bezorgd.

Geschiedenis

Sinds 1979 runnen Aat en Dien Arbouw de slagerij aan de Schoolstraat. In 1992 zijn zij overgestapt op de verkoop van scharrelvlees, mede door de overtuigende smaak en kwaliteit hiervan.

Werkten er in 1979 nog slechts 3 personen in de slagerij, tegenwoordig zijn dat er gemiddeld 10, waaronder sinds 2010 Coen Arbouw, de zoon van het slagersechtpaar. Deze uitbreiding van personeel was ook wel nodig door de hard groeiende klantenkring.

Bekijk het assortiment ›